english
Reklamne table Reclamare Beograd, Srbija

3d slova od medijapana

Za grčki fast food restoran Gyropolis izradili smo 3d slova od medijapana. Slova se isecaju na cnc mašini, medijapan se šmirgla više puta i farba u željenu boju. Zatim se postavlja šablon na zid i 3d slova se montiraju na izabranu podlogu.

Standardne Reklame

3d slova od medijapana

Reklamne table, putokazi, table za firme...

Na ovoj stranici možete pogledati naše reference iz oblasti montiranh reklamnih tabli, bilborda i totema, kao i razne indoor i outdoor reklame.

Bilbordi su u svetu već decenijama poznati kao kvalitetan i isplativ vid reklamiranja. Postavljeni su na vidljivim pozicijama i velikog su formata. Veliki gradovi se ne mogu više ni zamisliti bez velikih bilborda. Mi Vam nudimo dve mogućnosti. Možemo Vam samo uraditi pripremu i idejno rešenje za digitalnu štampu koju ćemo zalepiti na postojeći bilbord, ili napraviti ceo bilbord sa postoljem, konstrukcijom, osvetljenjem (reflektorima) i štampom. Sve više ljudi koji imaju plac pored prometnog puta ili im zgrada jednim delom gleda na prometnu raskrsnicu odlučuju da to pametno iskoriste i naprave bilborde koje rentiraju. Zarade na takvim investicijama su velike.

Totemi su jedan od reprezentativnih vidova reklamiranja. Oni svojom veličinom i kvalitetom izrade doprinose dobrom utisku o Vašoj firmi na samom prilazu. Vaš totem može biti svetleći ili osvetljen reflektorima, bilo da je logo i naziv firme u pitanju ili aktuelna ponuda. Ako imate zelenu površinu ispred svog objekta i želite da Vas lako nađu, najbolje rešenje je proizvodnja i montaža kvalitetnog i "moćnog" totema.

Za kvalitetnu i brzu proizvodnju totema, bilborda i panoa posedujemo radionicu i tim koji direktno na terenu izradjuje čitavu konstrukciju i panele. Što se reklamnog natpisa i poruke tiče, ona može biti isečena na ploteru od samolepljive folije u svim dimenzijama, ili odštampana na solventnom štampaču velikog formata.

Ispisivanje i brendiranje vozila je najisplativiji vid reklamiranja. Postoje tri varijante brendiranja vozila. Prva je da se grafika i natpis iseče na kateru i zalepi, a druga da se auto grafika odštampa na mašini za digitalnu štampu i auto oblepi ceo. Treća, a ujedno i najefektinja varijanta je kombinacije prve dve tehnike, gde tekst stoji na samoj jednobojnoj površini vozila, a drugi deo je brendiran digitalnom štampom. Bilo da Vaše vozilo cirkuliše po gradu, ili je parkirano, non-stop promoviše ponudu za usluge i proizvode iz Vašeg asortimana. Idejno rešenje, plotovanje folije, štampa i kvalitetna aplikacija biće naš prioritet tako da brendiranjem vozila možete znatno unaprediti imidž Vaše kompanije.

Što se izloga tiče, poruke o popustima i sniženjima ( point of purchase ) su jako bitne u doba raspodaje i ispisivanje i brendiranje u tačno određeno vreme može biti jako bitno. Pošto se nalazimo u strogom centru Beograda u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve, od ideje i grafičke pripreme do štampe i aplikacije folije na izloge Vašeg objekta.

Digitalna štampa velikog formata

www.digitalna-stampa.com

Digitalna štampa velikog formata

  • štampa na PVC foliji
  • izrada bannera
  • posteri, auto grafika...
Digitalna štampa Reclamare Beograd