english

Vesti o izradi reklama, panoa, tabli

Vesti o poslovanju firme Reclamare

Nova mašina za digitalnu štampu

19.11.11

U 2011. godini se možemo pohvaliti da smo dodali novu mašinu za digitalnu štampu, za spoljnu i unutrašnju upotrebu, roland sp 540i. Mašina poseduje veliku rezoluciju štampe, a u njoj je integirsan i kater, tako da Vam možemo ponuditi izuzetan kvlitet i brzinu za sve print&cut poslove. Odštampani materijal se odmah katuje, bez vađenja i stavljanja materijala u mašinu, tako da se smanjuje vreme potrebno za izradu štampanih nalepnica koje treba da budu isečene po konturama. Naravno, ova mašina ima mogućnost da štampa i na ostalim materijalima popularnim u digitalnoj štampi velikog formata, kao što su baner, canvas, mash, blue-back i premium papiri… Maksimalna širina štampe je 134cm, a za veće formate se šlajfne ove širine spajaju. Roland sp 540i koristi Rolandove dobro poznate Eco sol max boje, sa garancijom do 3 godine. Kod nas uslužnu štampu možete dobiti po izuzetno povoljnim cenama, na primer digitalna štampa na pvc foliji za poslove veće od 50m2 i sa avansnom uplatom košta od 7e po m2, štampa na papiru košta od 6e po m2…

Brendiranje objekta u Šimanovcima

14.03.11
Montaza reklamnih tabli

Za renomiranu Grčku firmu ISOMAT proizveli smo i montirali tri reklamne table sa logoom. Najveća reklmna tabla je dimenzija 12×3m, urađena od najkvalitetnijih materijala. Ovo je samo jedna od hala u nizu koje smo brendirali u industrijskim zonama nadomak Beograda.

Započeta proizvodnja bilborda

10.08.10
Montaža bilborda

U proizvodni program smo uvrstili jednostrane i dvostrane bilborde različitih dimenzija. U ponudi je kompletno varenje konstrukcije, sastavljanje, prevoz, rasveta i betoniranje bilborda na teritoriji cele Srbije. Bilbord može biti standardnih dimenzija ili po želji kupca. Takođe, bilbordima možemo uraditi okvire i rasvetu po narudžbi.

Saradnja sa firmom Interex

22.07.10
Svetleća reklama i bilbord

Firma Reclamare doo je potpisala ugovor sa francuskim lancem supermarketa Interex o dugoročnoj saradnji u oblasti izrade reklama i brendiranja objekata širom Srbije. Kao pilot posao odrađene su svetleće reklame velikog formata na objektima u Beogradu, Šapcu, Zaječaru, Obrenovcu, Nišu i Čačku.

Digitalna štampa velikog formata

www.digitalna-stampa.com

Digitalna štampa velikog formata

  • štampa na PVC foliji
  • izrada bannera
  • posteri, auto grafika...
Digitalna štampa Reclamare Beograd