english

Svetlece reklame, reklamne table Reclamare Beograd, Srbija

Na pravom ste mestu za najbolju reklamu - Reclamare

Loading images...
 • Svetleća 3d LED reklama

  3d svetleće reklame sa LED rasvetom

  Za klijente koji žele najbolje svetleće reklame, proizvodimo i 3d reklame od pleksiglasa i led rasvetom. Mogu biti bilo kog oblika, boja i dimenzija. Odlikuje ih velika uočljivost, elegancija i mala potrošnja struje.

 • Reklama - Svetleća 3d slova

  3d reklama od pleksiglasa sa LED osvetljenjem

  Za dva lokala dečije odeće Super kids izradili smo 3d svetleće reklame od klirita, jednu reklamu za TC Stadion i jednu za Delta City. Zasebna 3d slova su monitrana na postojeću podlogu iznad ulaza u lokale. LED moduli su korišćeni za osvetljenje slova.

 • Interex reklame

  6 svetlećih reklama za lanac supermarketa

  Urađeno je 6 svetlećih reklama velikog formata za lanac supermarketa Interex širom Srbije. Reklame su veličine od 10 do 17 metara dužine i oko 4 metara visine. U izradi su korišćene dve metode: savijeni neon u boji i lightbox svetleće reklame da zategnutim backlit platnom marke Ferrari Stamoid. Reklame su postavljene u objektima u Beogradu, Šapcu, Obrenovcu, Zaječaru, Čačku i Nišu.

 • Jami reklama plexiglas klirit

  3d svetleća reklama

  Svetleća reklama od pleksiglasa. Ispis je urađen na belom kliritu translucent folijama.

 • 3d alu reklame

  Marella, UŠĆE shopping center, indoor svetleće reklame

  Svetleće reklame za renomiranog proizvođača ženske odeće MARELLA. Logo firme je izrezan u aluminijumu uz pomoć water jet-a, a potom su montirana slova od belog klirita debljine 10mm tako da reklama dobija trodimenzionalniji i bogatiji izgled.

 • Brendiranje

  City code hotel branding, Dobračina

  Svetleće alu reklame sa fluo cevima i 3d slovima od klirita, jednostrana i dvostrana. Dizajniran je logo i izrađen je kompletan reklamni materijal za otvaranje.

Svetleće reklame

Svetleće reklame su oblast za koju smo posebno specijalizovani. Velika prednost svetlećih reklama je u tome što su daleko upadljivije od običnih panoa, naročito u slabo osvetljenim ulicama i na regionalnim putevima. Ekskluzivne reklame koje svetle u centru grada privlače odabranu klijentelu i uočljiviji ste od obližnjih konkurenata. U zimskom periodu je prednost još veća. Zato predlažemo naše svetlece reklame kao najbolje ulaganje u outdoor brendiranje prodajnih lokacija i objekata.

Svetleće reklame sa led diodama su efektne i jako brzo su postale popularne. Njihova prednost u odnosu na klasične reklame sa fluo cevima je u maloj potrošnji struje; led diode se mogu programirati da se pale i gase, da "trče" oko ivice slova ili cele svetleće reklame, da menjaju boje... Dinamika koju led diode uvode u ovaj vid reklamiranja privlači pažnju sa velikog rastojanja u odnosu na statičnu rasvetu. Kvalitetna i moderna 3d slova se ne mogu ni zamisliti bez led tehnologije osvetljenja.

Možemo Vam ponuditi i najširi izbor light box reklama. Imamo više vrsta profila od eloksiranog aluminijuma, raznih debljina i dezena. Svetleća reklama može biti bilo kojih dimenzija i oblika. U reklame ugrađujemo OSRAM-ovu elektriku. Frontalni paneli mogu biti od klirita (pleksiglasa) i leksana sa ispisom od kvalitetne ORACAL translucentne folije sa petogodišnjom garancijom koja svojim propuštanjem svetla nabolje reklamira vaš brend. Za najzahtevnije korisnike, podkonstukcija svetlećih reklama se izrađuje od aluminijuma zavarivanjem “TIG” metodom, te svetleća reklama time poseduje izuzetan kvalitet za spoljnu upotrebu (ne rđa), i lakoću pri montaži i demontaži. Logo i natpisi mogu biti urađeni od folija ili laserski sečenog klirita raznih boja i debljina, što reklami daje trodimenzionalan i bogatiji izgled. Naš posao na kraju će biti sigurna montaža i povezivanje reklame na gradsku mrežu...

3d svetleće reklame su poseban i elegantan vid reklamiranja. Mogu se izraditi od pleksiglasa, lexana, ili kombinacije prohroma i klirita, drveta, mesinga... Najlepše reklame su rađene iz segmenata, tako da na primer naziv firme bude izrađen od trodimenzionalnih zasebnih slova, a logo firme odvojen. Mogu biti i bez osvetljenja, ali najbolji utisak na Vaše klijente će ostaviti 3d svetleća reklama sa led osvetljenjem. Rasveta može biti pozadinska, tj. da prednji front i stranice slova i logoa budu neprosvetljeni a da svetlost iz pozadine 3d elemenata obasjava zid na koji je reklama montirana. Naravno, tu je i klasična varijanta gde lice i stranice svetle. Najviše se za osvetljenje koriste led diode koje su dugotrajne i mali potrošači struje. Možemo Vam ponuditi bilo koji oblik i dimenziju 3d svetlećih reklama, brzo povoljno i kvalitetno.

Digitalna štampa velikog formata

www.digitalna-stampa.com

Digitalna štampa velikog formata

 • štampa na PVC foliji
 • izrada bannera
 • posteri, auto grafika...
Digitalna štampa Reclamare Beograd